Csupa jó hírek érkeznek a Liverpool szurkolóinak

Fotó: AFP / MLADEN ANTONOV / AFP / MLADEN ANTONOV

-

Suárez teljes edzésmunkát végez, Shaqiriról pedig a Vörösök elkezdtek tárgyalni a Bayernnel.


Luis Suárez teljes edzésmunkát végez – írta a BBC. Május 21-én műtötték meg a térdsérülést szenvedett uruguayi Liverpool-csatárt, azóta ez volt az első teljes edzése. Korábban még arról tudtunk beszámolni, hogy ha Suárez nem épül fel Uruguay szombati, Costa Rica elleni meccsére, akkor az angolok ellen sem veti be Óscar Tabárez szövetségi kapitány. A Liverpool állítólag tárgyalásba kezdett a Bayern Münchennel Xherdan Shaqiri átigazolásával kapcsolatban. A szélvészgyors, albán származású svájciról Gianluca de Marzi, a Sky Sport olaszországi riportere szivárogtatta ki a mostani pletykát Twitteren. Nah jó, még egy liverpooli érdekeltségű hír: Robbie Fowler, az Isten névvel is illetett liverpooli csatárlegenda szerint az angol válogatott fiataljai – mint például Sturridge (képünkön) vagy Sterling – könnyen meglephetik majd a világot. És hogy ezt mivel indokolta? Azzal, hogy ők még fiatalok, ezért nem félnek semmitől. A BBC-nek elmondta:

„Biztos vagyok benne, hogy az angolok továbbjutnak a csoportjukból, és ha ezt megteszik, akkor az önbizalmuk csak nőni fog”.
Anglia Olaszországgal csap össze szombaton éjfélkor, Manausban. Az itteni stadion, az Arena da Amazônia gyepszőnyegét tökéletesnek minősítette a FIFA – korábban az olaszok és az angolok is panaszkodtak miatta. Na de hogyan lett jó a gyepszőnyeg? Két pályamunkás megfeszített munkával, de rendbehozta. Hogyan? Zöld festékkel! A korábbi barna hosszanti csíkokat nemes egyszerűséggel lefújták.