Ledobta bugyiját az egyik női politikus a szlovák kampányban

Forrás: sas.sk

-

A testi adottságait is bedobja a Szabadság és Szolidaritás pártjának képviselőjelöltje a választások előtt egy héttel.


A pozsonyi Új Szó beszámolója szerint Janka Cigániková a Szabadság és Szolidaritás (SaS) pártjának listáján a 22. helyen szerepel. Egyik plakátján a bokájára csúsztatott női alsóneművel illusztrálja pártjának azon programpontját, mely szerint a bürokráciát szeretnék csökkenteni.


ABY SA DOMA OPLATILO PODNIKAŤ, PRACOVAŤ A ŽIŤ. http://jankaciganikova.blog.sme.sk/c/405104/zbavme-sa-zbytocnych-prekazok.html

Közzétette: Janka Cigániková – 2016. február 23.

A kép felirata: „Szabaduljunk meg a felesleges akadályoktól!”

A jelölt állítólag több olyan kampányképet is használ, amelyen a testi adottságai jutnak főszerephez. A párt elnöke, Richard Sulík tud a jelöltjük egyéni megoldásairól, mivel Cigániková ezt előre egyeztette az SaS-szel. Sulík szerint minden figyelem jó figyelem – idézi a pártvezetőt az Új Szó.Az ellenzéki pártoknak van is miért mindenüket bevetni, ugyanis Robert Fico kormányfő pártjának, a Smer (Irány - Szociáldemokrácia) szövetségnek nem kell aggódnia. A közvélemény-kutatásokat toronymagasan vezeti, könnyen lehet, hogy koalíciós partner nélkül is tud majd kormányozni a következő ciklusban. A második helyre a Bugár Béla vezette Most-Híd formáció esélyes, amely az országban élő különböző nemzetiségek közötti együttműködésre építi kampányát.

A szlovák gazdaság dübörög, csökkenteni tudják az adókat, miközben szociális juttatásokra is jut pénz, igaz, a választási évben nem is tartják annyira kordában az állami költségvetést.