Csoportosan molesztáltak egy fiatalkorú lányt, elítélték őket

-

Egy buliban, csatak részegen molesztált egy 18 évesnél fiatalabb lányt három huszonéves fiú, akiket most jogerősen elítélt a bíróság.


A fiatalok 2013. október 12-én este egy kunszentmiklósi házban találkoztak, és a terv az volt, hogy némi alapozás után elmennek a helyi diszkóba. Az akkor még fiatalkorú lány is velük akart menni, mert tetszett neki az egyik fiú. A fiúk nagyon sokat ittak, a lány keveset, még ittasnak sem minősült. Az összejövetel eldurvult, részeg ordítozásba csapott át.

Még a házban fél 11 körül az egyik fiú molesztálni kezdte a lányt, aki emiatt pofon vágta, és kiment a szobából. Amikor később visszatért, a vádlott az ágyra rántotta, a fiú egyik társa lefogta, a lány pedig hiába kiáltozott, a vádlott fogdosta, és megpróbálta a harisnyáját lehúzni. Harmadik társuk odament az ágyhoz, és ő is fogdosni kezdte a sértettet.

A lánynak végül sikerült kiszabadítania a kezét, lekevert egy pofont az egyik fiúnak, aki ezt követően kiment a szobából. A kapálózás közben a lány leesett az ágyról, a vádlottak azonban nem engedték el, közben az egyik vendég – aki partifotókat készített a mobiltelefonjával – lefényképezte a sértettet és a két vádlottat. A lányt csak azt követően eresztették el, hogy egy másik, a szobába lépő fiú közbeavatkozott.

Két vádlott később is inzultálta a lányt, majd a társaság elindult együtt a diszkóba. A lány azért ment velük, mert hazafelé arra vezetett az útja. A diszkó előtt többeknek elmesélte, mi történt vele.

A három kunszentmiklósi férfit jogerősen kilenc hónap, másfél év, illetve két év börtönbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla. A táblabíróság tettesként és bűnsegédként elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek a jelenleg 23 és 26 év közötti vádlottakat.