Csokornyakkendőjéről ismerszik meg a gazdag magyar

Forrás: instagram.com/gattyangyuri

-

Gattyán György mostanában elég sűrűn frissíti Instagram-oldalát, újabb és újabb képek kerülnek fel róla, amint a legdivatosabb ruhákban pózol. Fotói alapján végre kiderül, miként kell öltözködnie az embernek, ha történetesen ő az egyik leggazdagabb magyar.


A Pénzcentrum figyelt fel az elmúlt napokban feltöltött új fotókra, amelyeken a 45 éves üzletembert egy megérett, kifinomult ízlésű, sikeres és sportos férfiként láthatjuk.A Gattyán György magánéletébe bepillantást engedő életképek elárulják, hogy az online erotikus szolgáltatásokból, a Livejasmin.com megálmodásából meggazdagodott vállalkozó szereti a nyulakat és a csokornyakkendőket is.


A photo posted by Gattyán Gyuri (@gattyangyuri) on


The Hunger Games :)

A photo posted by Gattyán Gyuri (@gattyangyuri) on


Gattyán vagyonát a Napi.hu gazdasági hírportál gondozásában megjelent, „A 100 leggazdagabb” című kiadvány 90 milliárd forintra becsülte, a férfi vagyona egy adóhivatali vizsgálathoz kapcsolódó zárolás miatt egy év alatt 135 milliárdról csökkent az említett összegre. Gattyán a lista hatodik helyén szerepel jelenleg.


A photo posted by Gattyán Gyuri (@gattyangyuri) on


A Docler Holding vezetőjének legutóbbi vállalkozása, az Il Bacio di Stile luxusáruház néhány hete, július 31-én húzta le a rolót, a hivatalos indoklás szerint a bezárás hátterében többek közt az Andrássy út elmúlt években megcsappant turistaforgalma, és a költséges üzemeltetés állt.

Az áruház végkiárusításán tett látogatásunkról itt olvashat.