Csepel: 10125 néző, Groupama Aréna 4858 néző a Fradi-meccsen

-

Az egész szombati NB I-es fordulóban alig voltak többen, mint a Fradi-ultrák által szervezett csepeli NB III-as megmozduláson.


A Csepel FC hivatalos tájékoztatása szerint 10 125 fizető nézője volt a Csepel - Ferencváros II találkozónak az NB III nyugati csoportjában.


Csepel - FTC II

Hangulat az NB III-ban, Csepel-Ferencváros 10 125 néző.

Posted by VS.hu Sport on Sunday, March 13, 2016

A hatalmas nézőszám annak köszönhető, hogy a GroupamA Aréna beléptetőrendszere (a vénaszkenner), valamint a Kubatov Gábor elnök irányította klubvezetés ellen tiltakozó szervezett zöld-fehér szurkolói csoportok már hetekkel ezelőtt meghirdették a demonstratív szurkolást.


Csepel - FTC II

A Csepel 2-0-ra legyőzte a Ferencváros második csapatát. Lipcsei Péter és együttese megköszönte a szurkolást a Fradi-ultráknak:

Posted by VS.hu Sport on Sunday, March 13, 2016

A 10 125 néző alig kevesebb, mint az élvonal hat szombati találkozójára jegyet váltó szurkolók száma, és több, mint kétszerese az FTC-Puskás Akadémia találkozóra a Groupama Arénába kilátogató 4858 nézőnek.

A Lipcsei Péter vezette FTC II játékosai talán zavarba jöttek a sok nézőtől, és 2-0-ra kikaptak, de így hat pont az előnyük a második helyen álló Videoton II előtt.