Csányi elismerte, hogy hibáztak

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke is elnézést kért a szurkolóktól, amiért a megnövekedett érdeklődés miatt sokan órákig nem tudtak jegyet venni a szeptember 4-i, Románia elleni Eb-selejtezőre.


„A magyar labdarúgás barátainak és a válogatott csapat szurkolóinak elsöprő többségéhez hasonlóan magam is megdöbbenéssel figyeltem mindazt, ami a magyar–román mérkőzés jegyértékesítése kapcsán a mai napon történt” – idézte az MLSZ honlapja Csányi Sándor elnököt. „E nehéz nap végén éppen ezért először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akinek kényelmetlenséget okoztunk, akik hosszú órákig álltak a sorban vagy próbálkoztak sikertelenül az online jegyvásárlással.”

A szövetség vezetője kifejtette, tudták előre, hogy az óriási érdeklődés miatt nagyon sok csalódott szurkoló lesz, akinek nem juthat jegy, ugyanakkor a szövetség elnökségének az volt az elvárása, hogy a különböző lehetőségek között lévő szurkolók közel azonos eséllyel juthassanak kényelmesen jegyhez. Az, hogy ez nem így történt, felveti annak szükségességét, hogy megvizsgálják a felelősség kérdését akár a szövetségben, akár az értékesítést végző partnereik között.


Csányi: Ez volt az utolsó alkalom

„Bízom abban, hogy nem ez volt az utolsó válogatott mérkőzés, amikor az érdeklődők több stadiont is megtöltenének, ugyanakkor ígérhetem, mindent megteszünk, hogy ez legyen az utolsó alkalom, amikor ilyen problémákat okozott a jegyvásárlás” – tette hozzá Csányi Sándor.

A jegyértékesítés hosszú órákra állt le, több szurkoló három-négy órát állt sorban a belépőkért, de voltak, akik szerint az MLSZ csak feleslegesen hisztériát keltett a románok elleni meccs előtt.