Családapák és vadállatok a Trash Talkban!

Fotó: Getty Images / Bruce Bennett

HÁTTÉR

Őrült hokis vezetőedzők kapcsán a csütörtök esti Trash Talkban végigveszik, milyenek az alapvető edzői karakterek. Emellett szó esik majd az észak-amerikai profi amerikaifoci-liga (NFL) elrajtolt szabadügynök-piacáról is.


Trash Talk

Sport1 HD, 18:30 / Dávid, Kangyal, Kovács, Szaniszló

Az egykori zseniális hokikapus, Patrick Roy 2013 őszén vette át az NHL-ben szereplő Colorado Avalanche kispadját. Pályafutása első vezetőedzőként megvívott mérkőzésének végén, egy 6-1-es győzelemmel a zsebében a következőt mutatta be:Vannak edzők, akik saját gyermekeikként tekintenek játékosaikra. Mások lexikális tudásukkal, esetleg hatalmas taktikai repertoárjukkal nyűgözik le és nyerik meg maguknak a csapatot. És persze vannak a Royok, akik játékosként sem voltak könnyű emberek, és ezen nem tudnak, nem akarnak változtatni edzőként sem. Van azért Roynál sokkal súlyosabb eset is, például a Devils volt edzője, Robbie Ftorek, aki 2000-ben egész konkrétan bevágta a kispadot a jég közepére.A Trash Talk szakértői csütörtök este végigveszik az edzői stílusokat, a válogatott szakértők pedig elmesélik személyes élményeiket is, és elmondják, melyik edzői stílus áll hozzájuk a legközelebb.

  • Milyenek az alapvető edzői karakterek?

  • Miért lehet szeretni egy pszichopata edzőt?

  • Melyik edzői stílust szerették legjobban Dávid Kornélék?

  • Kik a legnehezebben megfejthető edzők a maiak közül?
Természetesen téma lesz a műsorban az őrülten rajtoló NFL-szabadügynök-piac is, amelynek rajtja meglepetéseket és sokkoló döntéseket hozott.


Lájkolj minket a Facebookon!