Csak azért akart gyilkolni, hogy kipróbálja, milyen

-

Majdnem sikerült is neki. A kíváncsi férfi egy kalapáccsal próbált meg agyonütni egy taxist.


Csak a kíváncsiság vezette P. Attilát, amikor kalapáccsal megtámadott egy taxist Monoron. Legalábbis a rendőröknek azt mondta, ki akarta próbálni, hogy milyen érzés gyilkolni. A bizarr esetről a Blikk számolt be

A taxiban ülő utas minden előjel nélkül kapta elő a kalapácsot, és lesújtott vele a taxis fejére. A taxis kiugrott az autóból, és menekülni próbált, de a támadója utánaeredt azzal a felkiáltással, hogy „Meg fogsz dögleni!”. A taxisnak végül sikerült visszaülni az autóba, és elmenekülni. A lap azt írja, hogy vérző fejjel ő maga értesítette a hatóságokat.

A támadót elfogta a rendőrség. A kihallgatásakor azt mondta, már gyerekkorában foglalkoztatta a gyilkosság gondolata, mostanra jutott el odáig, hogy ki is akarja próbálni. Nem ismerte a taxist, nem volt vele semmi baja, egyszerűen kíváncsi volt az ölés ízére – idézi a vallomását a Blikk. Azzal ugyanakkor tisztában van, hogy emberölés kísérlete miatt börtönbe kell vonulnia. Jelenleg előzetes letartóztatásban van. Az elfogásánál sokat segített, hogy a hátizsákját a taxiban hagyta.