Csak a történelem legnagyobb mázlija viheti be a Coltsot a rájátszásba

-

A több sebből vérző csapat még bejuthat a rájátszásba, de ehhez annyi mindenek kell teljesülnie, hogy az 4728-szoros pénzt ér a bukiknál.


Vasárnap éjjel véget ér az NFL alapszakasza, és míg a Nemzeti Főcsoportban (NFC) már csak az a kérdés, hogy a rájátszásban a helyét már biztosító hat csapat milyen sorrendben vághat neki a playoffnak, addig egy házzal arrébb, az Amerikai Főcsoportban (AFC) döbbenetes a kavarodás.Andrew Luck (6) csak szeretné, ha játékhívások közül kiolvashatná a többi meccs eredményét


Pedig ott is csak két csapat "létszám fölötti", azaz még nyolcan pályáznak a hat helyre, de köztük van az Indianapolis Colts is, amelyik a csillagok szinte soha nem tapasztalat együttállása esetén még mindig bejuthat a rájátszásba. Ehhez azonban nemhogy nem elég a saját meccsét megnyernie a Tennessee Titans ellen, de még nyolc másik mérkőzés eredményének is számukra megfelelően kell alakulnia.

Azaz:
a Jacksonville Jaguarsnek le kell győznie a Houston Texanst és a Buffalo Billsnek a New York Jetset,. Már ez sem tűnik simának, de még a Miami Dolphinsnak is nyernie kellene a New England Patriots ellen, valamint a Baltimore Ravensnek a bivalyerős Cincinnati Bengals ellen.
Az Atlanta Falconsnak győznie kell a New Orleans Saints ellen, az Oakland Raidersnek pedig a Kansas City Chiefs ellen. Feladata van a Denver Broncosnak is: győznie kell a San Diego Chargers ellen, valamint a Pittsburgh Steelersnek nyernie kell a Cleveland Browns ellen.

Ha ez mind megvan, akkor a pénztárhoz lehet fáradni a telitalálatos tippszelvényünkkel, hogy felmarkoljuk a 4728-szoros pénzt, amit ez a kilences kötés fizetne. Minden további a ma esti káoszról megtalálható itt.