Cristiano Ronaldo új lakásából csodás a New York-i panoráma

-

A Real Madrid portugál sztárja a napokban ruházott be egy új ingatlanba New York szívében. Most már szét is nézhetünk a fényűző lakásban.


A Trump Tower a manhattani 5. sugárúton (Fotó: trumpinternationalrealty)


Ami New York szívében az 5. sugárúton (5th Avenue) magasodó Trump Towerben található. Maga az utca az amerikai metropolis ütőere, ami a Hudson folyóval és az East Riverrel párhuzamosan haladva egy keleti és egy nyugati oldalra osztja Manhattant. Ugyanezen a sugárúton található több más híres épület is, így az Empire State Building, a Rockefeller Center, a Guggenheim Múzeum vagy éppen a Metropolitan is.


Az egyik nappali (Fotó: trumpinternationalrealty)


A portugál futballista által megvásárolt épület előző tulajdonosa egy olasz üzletember, Alessandro Proto volt. Ronaldo 18,5 millió dollárt (mintegy 5,2 milliárd forint) fizetett a 360 fokos körpanorámát kínáló luxuslakásért. A vásárlás hátterében az állhat, hogy Ronaldo szerződése 2018-ban lejár Madridban, és sajtóhírek szerint az észak-amerikai profi ligában, az MLS-ben folytatja majd pályafutását. Korábban az idén nyáron Steven Gerrardot is elcsábító Los Angeles Galaxy tűnt célállomásnak, a lakásvásárlás azonban képbe hozta a két gazdag New York-i csapatot a New York Red Bullst és a New York City FC-t is.

Cristiano Ronaldo egyébként nem csak költi a pénzt, de a DoSomething.org nevű jótékonysági szervezet kimutatása szerint ő az elmúlt év legtöbbet jótékonykodó sportolója 165 ezer dollárt adományozott egy portugál rákkutató központ létrehozására, és 83 ezer dollárral segítette egy 10 éves gyermek agyműtétjét. Emellett még számos jótékonysági programhoz adja a nevét és az arcát.


És a másik nappali (Fotó: trumpinternationalrealty)


Az étkező (Fotó: trumpinternationalrealty)


Kényelmesnek tűnő hálószoba (Fotó: trumpinternationalrealty)


Sok munka vár majd Ronaldóra a dolgozószobában (Fotó: trumpinternationalrealty)


Az egyik fürdőszoba (Fotó: trumpinternationalrealty)


És a másik fürdőszoba (Fotó: trumpinternationalrealty)


(Fotó: trumpinternationalrealty (Fotó: trumpinternationalrealty)