Charlie Sheen nélkül is vannak clevelandi indiánok

Forrás: Kobal

-

Forgatókönyvért és rendezőért kiáltanak a nagy feltámadások, és minő véletlen, az amerikai profi ligákban teli van ilyennel a padlás!


Nem mennénk bele abba, hova jutott a kutyaütőkből összerakott Cleveland Indians, amikor Ricky „Wild Thing” Vaughn volt a dobójátékosa, mert egy kiváló filmélményről maradnának le azok, akik kihagyták A nagy csapat című filmalkotást. Charlie Sheen filmbeli bevonulását azonban nem tudjuk kihagyni, mert hihetetlenül menő:A lényeg, hogy egy rosszul muzsikáló csapat jut el sokáig a szezon végén, és ilyen hollywoodi történetek vannak a valóságban is: pár jó meccs, egy hosszabb vagy rövidebb győzelmi széria után ott találják magukat a legjobbak között. Ha nem is nyernek bajnokságot, kellemes meglepetést szereznek a szurkolóknak.


Ilyen idén Faragó Richard kedvenc csapata, a Kansas City Chiefs, amely megnyerte a szezonnyitót a Houston Texans ellen, majd öt zakó következett. 1-5 után azonban találkozhattak Londonban a Trash Talk stábjával, és ez olyan nagy hatással volt rájuk, hogy most éppen hatos győzelmi sorozatban vannak, amivel jelenleg jók egy wild card pozícióra (7-5 a mérleg).


Mióta a Sport TV-ben szóvá tették a gyenge produkciót, elkezdett nyerni a Chiefs


1-5-ről legutóbb a Cincinnati Bengals ért oda a rájátszásba 1970-ben, ők 1-6 után nyertek hetet egymás után. 2000-ben a Baltimore Ravens formaidőzítése volt tökéletes, közepesnek mondható, 6-4-es rajt után nyert hatot az alapszakaszban, végül pedig egészen a Super Bowl megnyeréséig menetelt. Ők akkor a bivalyerős védelemnek köszönhették azt a sikert, no meg a csereirányítónak szerződtetett Trent Dilfernek, aki szezon közben kiszorította Tony Bankst a kezdőből. Egy dokumentumfilm a Ravens akkori szezonjáról:Az NBA-ben a Los Angeles Clippers az, amelyik lassan áll össze. December másodikán 10-9 volt a mérleg, majd Doc Rivers elkezdte összekapni őket, nyertek párat, és ha folytatják az elmúlt évek tendenciáját, előkelő helyen jutnak majd a rájátszásba (az elmúlt három évben 56-26, 57-25 és 56-26 volt a mérleg). Na, ott még nem sikerült igazán nagyot villantaniuk, előbb Memphis, majd Oklahoma City, legutóbb pedig Houston falába ütköztek.


Doc Riversnek lesz még dolga a Clippersszel, ha megint a rájátszásban akarnak szerepelni


Nyáron leigazoltak többek között egy legendát, Paul Pierce-t, aki nem mellesleg az edző egyik kedvenc játékosa, és olyan mély rotációval rendelkeznek, amelyet legalább 25 csapatnál irigyelnek a ligában. Érdemes végigmenni a neveken.


A veretlen Warriors és Panthers mellett többek között ezekről a feltámadó csapatokról lesz szó a kivételesen a Sport2-n és 18:30-kor jelentkező Trash Talkban: Mi változik egy adott pillanatban, mi nem? Mi kell ahhoz, hogy vesztesekből győztesek szülessenek? Szaniszló Csaba, Bencsics Márk, Kangyal Balázs és Tőrös Balázs már talán picit karácsonyi hangulatban várja a nézőket.


KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!