Charlize Theron belép egy bizarr klubba

Forrás: Prorom

-

Az első előzetes után most egy háromperces részlet látható Gillian Flynn Sötét helyek című krimijének filmváltozatából. Szóba kerül benne egy kislány, akit 150 éve feldaraboltak Angliában. Üdv a Gyilok Klubban!


Charlize Theron egy taxiban ül, és az jár a fejében, hogy nem először adnak neki pénzt azért, hogy tanácsot adjon vagy csak találkozzon valakivel, és hogy – bizony – kapott már pár rázós ajánlatot az évek során. Aztán megáll az autó, ő kiszáll, majd belép a klubba.A Sötét helyek Gillian Flynn könyve, amelyet a Holtodiglan előtt eggyel írt, mi is olvastuk, és egyrészt iszonyúan izgalmasnak találtuk, másrészt pszichológiailag is hitelesnek, a David Fincher által feldolgozott Holtodiglan afféle előtanulmányának. A könyvből készült film előzetes már eddig is látható volt, a történet röviden: Charlize Theron karakterének a bátyja 1985-ben lemészárolta az anyjukat és két lánytestvérüket, de most egy ember azt állítja, hogy ez talán mégsem így történt, és Charlize Theron karaktere nyomozni kezd. A filmet a francia Gilles Paquet-Brenner rendezte.

A most bemutatott és fent látható háromperces részletben Charlize Theron egy klubba lép be, amelynek tagjai hírhedt bűnesetekre vannak rákattanva, és azokat élik újra, kutatják, fetisizálnak stb. A jelentben szóba kerül például egy nyolcéves lánygyerek, akit a 19. században daraboltak fel, illetve megidézik a Fekete Dáliát is. Majd belépnek egy szobába, amelyben egy konkrét bűneseten dolgozik egy munkacsoport, nekik feltehetően meggyőződésük, hogy Charlize Theron bátyja nem bűnös.

Magyar premierről még nem tudunk, Franciaországban április végén jön a film.