Cameron állítólag bedugta nemi szervét egy döglött disznó szájába

Fotó: AFP / BEN STANSALL

-

Egy még meg nem jelent életrajz szerzője állítja, hogy diákkorában Cameronról készült is erről egy kép.


Egy meg nem nevezett brit parlamenti képviselőre hivatkozva Michael Ashcroft azt írta a könyvében, hogy David Cameron brit miniszterelnök egyetemi évei alatt egy diákklub felvételi rituáléján egy döglött malac szájába dugta péniszét – írta a Daily Mail.


Ashcroft sem senki: lord; Cameron korábbi szövetségese, a konzervatívok alelnöke volt 2005 és 2010 között; és a 37. leggazdagabb brit volt 2009-ben, igaz, azóta vagyona tekintélyes részét jótékonyságra fordította.

Ashcroft állítja, egy jelenlegi – meg nem nevezett – parlamenti képviselő, Cameron oxfordi iskolatársa mondta el neki, hogy az eset annak a rituálénak volt a része, amellyel a jelenlegi brit miniszterelnök felvették a Piers Gaveston Societybe. Állítólag kép is készült arról, a képviselő el is mondta, hogy kinél van a kép, de őt nem sikerült elérni.


Egy kísértetiesen hasonló sztori a brit Black Mirror sorozat első részében


A nálunk is vetített Black Mirror című brit sorozat első részében kísértetiesen hasonló eset történt meg. Ott a brit uralkodói család egy tagját rabolták el terroristák, és csak akkor hajlandóak elengedni, ha a miniszterelnök élő adásban közösül egy disznóval.


Egy reakció a történetre