C. Ronaldo: Bocs, hogy néha seggfej voltam!

Fotó: Getty Images / Gonzalo Arroyo Moreno

-

A portugál sztár átvette a Real Madrid története legjobb góllövőjének járó díjat. Az ünnepi hangulat nagyon őszintévé tette.


Cristiano Ronaldo a Malmö elleni BL-mérkőzésen rúgott két góljával – a Real Madrid és a Marca című spanyol sportlap számításai szerint – a királyi klub történetének legeredményesebb játékosa lett, 308 mérkőzésen rúgott 324 gólja egyel több, mint Raúl termése volt. A jeles alkalomból a Real kis házi ünnepséget tartott, ahol Ronaldo átvehette az alkalomra készült díjat, és egy kis beszédet is mondott.

„Amikor először magamra húztam a Real Madrid mezét, még álmomban sem gondoltam volna, hogy a klub történetének legjobb góllövője leszek, és hogy valaha is utolérhetem Raúlt és Alfredo Di Stefanót. Most nagyon boldog vagyok.”


Cristiano Ronaldo és Florention Pérez egyformán boldog és büszke


Ezt követően jött a kötelező köszönetnyilvánítások sora, amelyből nem maradhattak ki a klubnál dolgozó korábbi edzők, név szerint megemlítve Manuel Pellegrinit, José Mourinhót, Carlo Ancelottit és Rafa Benítezt is. A klub elnökének, Florentino Péreznek, az alkalmazottaknak és persze a csapattársaknak, valamint a családtagoknak is jutott a hálálkodás szavaiból.

Ronaldo meghatottságát mutatja, hogy még a médiának is békejobbot nyújtott azok után, hogy hónapok óta jeges volt a viszonya a sajtó képviselőivel.

„Szeretnék köszönetet mondani a médiának is, akikkel néha seggfejként viselkedek, de hát tudják, én már csak ilyen vagyok” – mondta laza vigyor kíséretében, rögtön meglágyítva a jelen lévő médiamunkások szívét.