Bruce Springsteen megfúrta a Barcelonát

Fotó: AFP / GERARD JULIEN

-

Bruce Springsteen rockkoncertje miatt biztosan nem a Real Madrid stadionjában rendezik a Barcelona–Sevilla spanyol kupadöntőt.


A Barcelona és a Sevilla focicsapata jutott döntőbe az idei spanyol kupában, míg a Real Madridot egy játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt kizárták a sorozatból. A Barca és a Sevilla egyaránt a legnagyobb semleges helyszínen, a Santiago Bernabeu Stadionban akarta lejátszani a döntőt, ám a Real közölte: a jelzett időpontban a 66 éves amerikai rocksztár lép fel ott.

Kézenfekvő a gyanú: a Real Madrid csak el akarta kerülni, hogy legnagyobb riválisa, a Barcelona éppen az ő arénájában ünnepelje az esetleges kupagyőzelmét. Ettől függetlenül még lehet katalán örömünnep Madridban, mivel várhatóan az Atlético Madrid otthonába, a Vicente Calderon Stadionba viszik majd a döntőt.

Ha a Sevilla bejut az Európa Liga május 18-i döntőjébe, akkor a spanyol kupa fináléját csak 22-én rendezik, de a Bernabeu azon a napon sem szabad – nyilván a pálya talaja még alkalmatlan lenne a játékra a koncert másnapján.