Börtönbe küldenek egy párt, amiért szexelt a tengerparton

-

Fényes nappal, Florida egyik homokos tengerpartján szeretkezett a 40 éves Jose Caballero és a 20 éves Elissa Alvarez. Fajtalankodásért és kéjelgésért ítélték el őket, a férfi valószínűleg 15 év börtönt fog kapni. Ennél még egy fokkal abszurdabb az a történet, amellyel előállt a pár védőügyvédje.


A tárgyalás csupán másfél napig tartott, ennyi idő alatt hozta meg az ítéletet a bíróság – írja az Independent a Miami Heraldra hivatkozva. Ebbe a néhány órába belefért, hogy levetítsék a tárgyaláson azt a felvételt, amelyen Caballero és Alvarez szexel a Bradenton strandon 2014 júliusában. A homályos és bizonyos pontján kitakart videón jól látható, ahogy a nő mozog a barátján. Valószínűleg súlyosbító körülménynek számított a bírák szemében az is, hogy szemtanúk szerint egy hároméves gyerek is látta az aktust.


A védőügyvéd a tárgyaláson egyébként azt állította, hogy Alvarezék nem szexeltek, hanem a nő a férfin táncolva próbálta felébreszteni Caballerót.


Az ügyvéd állítása minden bizonnyal nem volt túl meggyőző, és úgy néz ki, hogy a pár mindkét tagja börtönbüntetést kap. A férfit 15 év börtönnel sújtják, mivel ő egy korábbi drogügy miatt büntetett előéletű, a nő viszont tiszta, neki valószínűleg kevesebb börtön fog járni.