Bors: Orgován Béla Audival járt be minden nap a Quaestor-székházba

Forrás: Abdruck fuer Pressezwecke honora

-

Napi kapcsolatban volt Tarsoly Csabával, és ő akart lemondani, Tarsolyék meg is sértődtek rá, írja a lap, amely beszélt is Orgovánnal. A Blikk arról ír, hogy Tarsoly lányai már nem luxusautót, hanem egy bérelt középkategóriás autót használnak.


Orgován Béla, a zűrös helyzetbe keveredett Quaestor-cégek új, börtönviselt vezérigazgatója saját Audijával minden nap bejárt „dolgozni” a Quaestor Váci úti irodájába, nem írt alá semmilyen dokumentumot, viszont napi kapcsolatban volt Tarsoly Csabával, közölte saját információira hivatkozva a Bors.

A lap azt írta, Orgován beengedte az újságírójukat a háza udvarára, ellenőrizte, nincs-e rejtett diktafon az újságíró kabátjának belső zsebében, majd kikapcsoltatta a mobiltelefonját. Orgován később letiltotta nyilatkozatát, így egy névtelenséget kérő munkatársától kaptak információkat, írja a Bors.

A lap szerint a férfi feladata az volt, hogy a Quaestor-irodaházban várja a csődgondnok érkezését, akivel azonban végül nem találkozott. Lemondásáig a frissen kinevezett vezérigazgató semmiben sem intézkedett. A Bors azt is írja, hogy a médiafelhajtást látva Orgován azonnal le akart mondani vezérigazgatói tisztségéről, ami ellentmond Tarsoly Csaba korábbi közleményének, aki szerint a saját döntése volt, hogy visszaveszi a Quaestor vezetését. „Valójában marasztalták Orgovánt. Meg is sértődtek rá, amiért nem csinálta végig az ügyet".

A Blikk közben arról írt, hogy Tarsoly két felnőtt lánya eddig egy-egy Lexus luxusmodellel járt, ezek volánja mögött látták őket gyakorta szomszédaik. Két napja viszont egy bérelt Fordban utazott Tarsoly két lánya, hátul egy harmadik gyerek, egy 15 év körüli fiú ült.