Bombariadó a budaörsi IKEA-nál

Fotó: Vs.hu / Csernatony Csaba

-

Sem az IKEA-ba, sem az Auchanba, sem a Decathlonba nem engedik be az embereket. Hatalmas volt a dugó, de mostanra kiürültek a parkolók.


Bombariadó van a budaörsi IKEA-nál, Decathlonnál és Auchannál. A helyszínen lévő munkatársunk szerint a rendőrök nemcsak a három áruházba nem engedik be az embereket, de felszólították őket, hogy a parkolót is hagyják el. Érthető módon hatalmas dugó alakult ki. Ez később lecsengeett, és a parkolók is kiürültek.

Az Auchan biztonsági őre azt mondta, hogy a hipermarketet technikai okok miatt ürítették ki, és várhatóan 12 óra múlva lehet visszamenni, de akkor már vasárnap lesz, tehát zárva lesznek. A helyszínen egyébként a rendőrök készségesek, munkatársunknak például azt javasolták, hogy menjen vásárolni a Tescóba.

Mindhárom áruház előtt rendőrök és biztonsági őrök állnak, az érdeklődő vásárlóknak ők is technikai okokkal indokolják a lezárást.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea megkeresésünkre azt közölte: szombaton 14 óra 15 perckor érkezett fenyegető telefon a rendőrséghez. Ezt követően az IKEA és a Decathlon áruházakat kiürítették, az épületeket tűzszerészek vizsgálják át. A rendőrség ismeretlen tettes ellen közveszéllyel fenyegetés büntette miatt eljárást indít.