Bogdánnak az Aranylabdát - ízekre szedik Angliában a magyar kapust

Fotó: Getty Images

-

Finoman fogalmazva sem sikerült jól a Liverpool magyar kapusának a negyedosztályú Exeter elleni FA-kupa meccs, ugyanis szögletből gólt kapott, 2-2-re végződött a találkozó, így újra kell játszani a párharcot. A szurkolók nem is kímélik Bogdán Ádámot, megnyitották a trollcsapot.


1.40-nél a potya:


Számtalan Twitter-bejegyzés született a magyar kapus potyája után. „Bogdán Ádám a harmadik számú kapus volt a Boltonnál, Brendan Rodgers azt gondolta, nekünk jó lesz másodiknak” – írja egy szurkoló, de van aki csak így kommentálta: „Bogdán egy word dokumentumot sem tudna elmenteni” (angolul a save mentést és védést is jelent).


Bogdánnak az Aranylabdát!


Bogdán küzd a szöglettel:


A reakcióm, ha bármikor meglátom Bogdánt:


Utóbbi bejegyzés arra is vonatkozott, hogy a hosszú idő után decemberben Mignolet sérülése miatt bajnokin is szerepet kapó Bogdán a Watford ellen is hibázott, akkor is komolyan megtalálták őt a szurkolók.


Jürgen Klopp vezetőedző a meccs után nem kívánt sokat foglalkozni a góllal, annyit mondott csak, hogy „csoda, hogy bement”. Azt is elárulta, hogy a következő, újrajátszott meccsen is hasonló felállásban, a fiatalokra építve lép majd pályára a Liverpool. Klopp egyébként meglehetősen érdekes helyszínről nyilatkozott, a negyedosztályú kiscsapat konyháját rendezték be interjúszobának: