Bogdán villámgólt kapott, de a Pool hengerelt

Fotó: AFP / ADRIAN DENNIS

-

Ismét védett a Liverpool magyar kapusa, miközben a csapat úgy megszórta a Southamptont, mint 620 napja egy ellenfelét sem.


Az angol Ligakupában a negyeddöntőbe jutásért játszott a Liverpool a Southampton otthonában. Pocsékul indult a meccs, mert Bogdán Ádám már a 39. másodpercben gólt kapott. A magyar válogatott kapus bajnokin nem jut lehetőséghez, Jürgen Klopp éppen kedden magasztalta az első számú kapust, Simon Mignolet-t, de már akkor elmondta, hogy szerdán Bogdán védhet majd.


A Soton vezető góljaA folytatásban aztán hőskölteményt írt a Liverpool: 6-1-re fordított, miközben mind a hat, kaput eltaláló lövéséből gól lett, ezzel 620 nap után először rúgott ötnél többet a csapat. Köztük ezt:


Sturridge második gólja


És még maradt a tárban, Origi például mesterhármast szerzett, ezzel a Liverpool csatlakozott a Stoke City, Manchester City, Everton trióhoz a legjobb négy között.

Ligakupa, negyeddöntő:
Southampton–Liverpool 1-6
gól:
Mané (1.), ill. Sturridge (25. és 29.), Origi (45., 68. és 86.), Ibe (73.)
A januári elődöntőkben: Liverpool-Stoke, Everton-ManCityLett is mém egy pillanat alatt a hatosból. A Pool-szurkolók kéjes örömmel gondolnak arra, hogy a Manchester United egész novemberben összesen öt gólt lőtt. (Panaszkodtak is a MU sztárjai a napokban, hogy halálra unják magukat Van Gaal edzésein.)És ha valakinek még kétségei volnának, hogy Klopp tényleg varázsló-e:KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!