Bogdán: irány Németország?

Fotó: VS.hu / Kummer János

-

Gondolkodik a Bolton Wanderers hosszabbítási ajánlatán, nem húzza az időt, de kapkodni sem akar Bogdán Ádám válogatott futballkapus. A DigiSport Reggeli Start című műsorában elmondta: a játéklehetőség alapján dönt a folytatásról, s elsősorban Angliában vagy Németországban akar játszani jövőre.


„Arra számítok, hogy a bajnokság hátralévő három meccsén én védhetek a mostani teljesítményem alapján. Van min gondolkodnom a Bolton hosszabbítási ajánlatán, nagyon szép gesztus tőlük, elismerik a munkámat az utóbbi időszak nehézségei, sérülései ellenére.


Nincs határidő a válaszomra, nem akarom elsietni a döntést, de elhúzni sem szándékozom, megbeszélem a családommal a jó megoldást.

Az jó kérdés, hogy Premier League erősségű csapatot építenek-e jövőre itt a Boltonnál, ebbe nem látok bele, de a Championship mezőnye nagyon sűrű, sokan esélyesek a feljutásra és ez is a céljuk” – mondta a műsorban Bogdán Ádám.


Bundesliga vagy Premier League? Jó kérdés, végig kell gondolni az ajánlatokat; ami tény, elsősorban ebben a két országban futballoznék szívesen a jövőben, ez a két bajnokság a preferenciám

– jelentette ki a Liverpool ellen januárban parádézó, majd megsérült kapus. „A döntésemben a legfontosabb szempont a játéklehetőség, hogy elsősorban rajtam múljon egy versenyben, mennyit védek. Az is ugyanilyen fontos, hogyan érezzük magunkat az adott klubnál, városban, közegben. Befolyásolja-e a tárgyalási pozíciómat, hogy mostanában nem én állok a válogatott kapujában? Negatív irányban nem, de nem is erősíti” – hangsúlyozta a kapus. Hozzátette:


A magyar válogatottban szeretném visszaszerezni az első számú kapus pozícióját, miközben nagy lesz a verseny a poszton.

Lájkolj minket a Facebookon!