Bődületes góllal kapott ki a Fradi Törökországban

-

A Ferencváros első törökországi felkészülési meccsén 1-0-s vereséget szenvedett a német másodosztályú Paderborn csapatától.


A Fradi így állt fel: Dibusz – Dilaver, Nalepa (Cukic, 66.), Pintér, Ramírez (Leandro, 46.) – Gera (Nagy D., 46.), Nagy Á. (Gyömbér, 71.) – Lamah (Radó, 46.), Hajnal (Trinks, 46.), Varga (Lakatos, 71.) – Sesták (Busai, 66.).

A zöld-fehérek német vezetőedzője, Thomas Doll a vereség ellenére elégedett volt csapatával. „Jó meccset játszottunk, jól mozogtunk a pályán – kezdte a klub hivatalos honlapján. – A dinamika még hiányzott a játékunkból, de ez a felkészülés jelenlegi szakaszában érthető. Ne felejtsük el, hogy a Paderborn előrébb jár a felkészülésében, mint mi. Ennek ellenére mezőnyben mi voltunk a jobb csapat. Akadtak lehetőségeink a gólszerzésre is, de ezeket ezúttal nem tudtuk kihasználni. A védelem teljesítményével is elégedett vagyok – a gólnál persze lehettünk volna közelebb az ellenfél támadójához, hogy blokkoljunk, de szenzációsan eltalált lövés volt. Összességében elégedett vagyok a játékkal, és jó, hogy a játékosok növelhették a játékperceik számát a tétmeccsek előtt.”


A meccs összefoglalója: