Bob Dylan, Paul McCartney és a Rolling Stones egy színpadon?

Fotó: AFP / JOE KLAMAR

-

Mernek nagyot álmodni a Coachella szervezői.


A Coachella eddig is elképesztő sikereket tudhat maga mögött, korábban például azt írtuk róla, hogy ez egy kaliforniai, sivatagi, zenei és művészeti fesztivál, ahol mindenki ott akar lenni, de nem a Burning Man.

A legújabb felvonást ezen a hétvégén tartják nem kisebb sztárokkal, mint a nemrég újra összeállt Guns n Roses. Ez azonban, úgy tűnik, nem elég a szervezőknek, a következő megmozdulásra ugyanis a 60-as évek rock and roll sztárjait gyűjtenék össze.

A tervek szerint háromnapos óriásbulival készülnek meglepni a nagyközönséget, sőt, a CBS úgy tudja, hogy már a befejező szakaszban járnak a tárgyalások.

Amennyiben pedig minden sikerül, úgy igen impozáns előadás-sorozat jöhet: október hetedikén Bob Dylan és a Rolling Stones, 8-án Paul McCartney és Neil Young, 9-én pedig a Pink Folydból ismert Roger Waters és a The Who lépne fel.

Ez a hat fellépő egyébként korábban sosem lépett fel egymás mellett, és Neil Young menedzsere szerint is eléggé speciális este elé nézhetnek a szerencsések, olyan elé, amilyen talán sosem lesz még egyszer. Nem hiába nyilatkozta azt, hogy ezt a show-t jobban várja, mint nagyon-nagyon hosszú ideje bármelyiket.

Persze vannak, akiknek nem teszik az ötlet, és egy szóviccel élve a Coachellát átnevezték „Oldchellá”-ra.