Blikk: Sz. Ferenc lakásán lőtték meg a Fradi biztonsági vezetőjét

-

A férfit jelenleg kórházban ápolják. A Fidesz-ellenes tüntetőkkel szembeni fellépéséről elhíresült Sz. Ferencet nem tartóztatták le, és nem is gyanúsították meg.


Mellkason lőttek egy férfit még szerda este Budapesten egy lakásban, az illető maga értesítette a rendőröket – írja a Blikk. A lap szerint F. Pál a Ferencvárosi Torna Club jelenlegi biztonsági vezetője volt az áldozat, és éppen Sz. Ferenc, a Fradi korábbi biztonsági vezetőjének lakásában tartózkodott, amikor mellkason lőtték egy gumilövedékkel.


A váltás miatt feszült volt a viszony a két férfi között, de azt egyelőre nem tudni, hogy F. Pál miért ment fel Sz. Ferenc lakásába. A lövés után a férfi még le tudott menni az autójához, majd maga hívta ki a rendőröket. Jelenleg kórházban ápolják. A Blikk megkérdezte a rendőrséget is, de ők csak annyit közöltek, hogy az érintettek meghallgatása után egyelőre komoly ellentmondásokkal szembesültek, nyomoznak. Sz. Ferenc jelenleg nem gyanúsítottja az ügynek.

A súlyos bűncselekményért korábban már hosszú börtönbüntetésre ítélt Sz. Ferenc onnan híresült el, hogy részt vett több a Fidesz ellen szervezett demonstráció résztvevőinek eltávolításában is a tüntetések színhelyéről.