Bizarr videó: beszélő, mozgó, „érző” szexbábukat készítettek

Fotó: Thinkstock / Stockbyte - illusztráció

-

A kaliforniai gyártó szerint a cél az, hogy ne csak szexuális kielégülést okozzon egy ilyen baba, hanem „érzelmi, és intellektuális kielégülést is”. A videó alapján önre bízzuk a döntést, hogy sikerült-e.


„Érző és gondolkodó” szilikonbabákat gyárt egy kaliforniai cég szexuális segédeszközként. Mat McMullen tervező a brit Telegraph napilapnak azt mondta, „valamiért világ életében érdekelték” ezek a tárgyak, és már régóta gondolkozik azon, hogyan lehetne elérni, hogy egy szexbaba ne csak puszta fizikai kielégülést okozzon használójának.


A technológiai fejlődés mostanra lehetővé tette, hogy McMullen cége mozgó, beszélő, kérdésekre válaszolni tudó babákat állítson elő, amelyek úgy viselkednek – ahogy ő maga említi a videón –, mintha éreznének, és kötődnének használójukhoz. Igaz, a videón látható babák ezt azért egyelőre elég alacsony színvonalon teszik, így az összhatás inkább bizarr, mint csábító. McMullen ennek ellenére abban bízik, hogy a borsos árú, egyenként tízezer dollárba kerülő szilikonbabákból legalább ötezret el fognak adni.