Bill Cosby lefizette volna a nőket, akikkel lefeküdt

-

Az amerikai komikus a tanúvallomások szerint elismerte, hogy pénzt akart adni a szex után a nőknek, hogy hallgassanak. A dokumentumokat a New York Times szerezte meg. A lap szerint Bill Cosby 10 évvel ezelőtt tett vallomást. A pert egy volt egyetemi dolgozó indította, aki azzal vádolta Cosbyt, hogy elkábította és molesztálta őt. A most 78 éves Bill Cosbyt többen vádolják szexuális zaklatással. A komikus tagadja a vádakat.


Bírósági dokumentumokból az is kiderült, Cosby elismerte, hogy drogot adott a nőknek, hogy szexelhessen velük. Cosbyt a Philadelphia Hotelben hallgatták ki négy napon keresztül 2005-ben és 2006-ban, 1000 oldal lett a leirat.

A pert Andrea Constand indította, a Temple Egyetem korábbi dolgozója, aki egyszer került közelebbi kapcsolatba Cosbyval. Cosby erős drogot adott neki, és molesztálta is. Cosby szerint ő csak egy recept nélkül kapható, allergia elleni gyógyszert adott a nőnek.

Miután a nő zaklatott lett, visszatért a rokonaihoz Kanadába, Cosby pedig felajánlotta, hogy fizeti a további tanulmányait. Cosby a lap szerint azt mondta, a felesége nem tudott az aktusról. Arról is beszélt, jól le tudja olvasni a nők reakcióit, érzelmeit, „azokat a romantikus, szexuális dolgokat”.