Bepillantást nyerhetünk Michael Jackson életébe egy majom szemével

Fotó: Hulton Archive / Hulton Archive

-

Talán nem is gondoltuk eddig, hogy szükségünk van egy csimpánz bölcs meglátásaira a 2009-ben elhunyt énekessel kapcsolatban, de miután megtudtuk, hogy Bubble, Michael Jackson majma olyan közeli viszonyban állt a popsztárral, hogy még a vécéjét is használhatta, már alig várjuk az erről szóló animációt.


Isaac Adamson forgatókönyve tavaly felkerült a legígéretesebb hollywoodi, végül meg nem valósított forgatókönyvek listájára, de most végre lesz is valami az írásból. Története arról a csimpánzról szól, amit Michael Jackson a nyolcvanas években örökbe fogadott. Bubble állt talán a legközelebb az énekes összes majma közül Jackóhoz, kivételes helyzetben volt: egy asztalnál ehetett például a popsztárral, használhatta a vécéjét, és elkísérhette Japánba a Bad világturnéjára.


Sajnos azonban nem biztos, hogy mindig jó sorsa volt a csimpánznak, egyes híresztelések szerint Jackson többször bántotta is az állatát, állatvédők azt állítják, hogy időnként verte a csimpánzt. Később Jacko kénytelen volt megválni a majomtól, állítólag azért, mert az emlős veszélyessé vált az énekes kisfiára, Prince Michael Jacksonra.

Bubble túlélte a 2009-ben elhunyt gazdáját, jelenleg egy állatmenhelyen van Floridában.

A Hollywood Reporter szerint a csimpánzról szóló animáció az állat szemével fogja bemutatni a Michael Jacksonnal közös életét. Az animáció egyik producere az Oscar-jelölt Anomalisát is jegyző Dan Harmon lesz.