Benzema így zsarolta az edzőtáborban csapattársát

Fotó: AFP / FRANCK FIFE

-

Egy francia rádió megszerezte a telefonbeszélgetést, melyben Karim Benzema elmondja társainak, mit intézett Valbuenával a szexvideós ügyben.


Az Europe 1 rádió által megszerzett telefonbeszélgetés felvétele (állítólag) 20 perc hosszú, és a francia válogatott főhadiszállásán, a clairefontaine-i edzőközpontban rögzítették október 6-án este 10 óra körül. Benzema azzal a gyerekkori barátjával beszélt, aki kitervelte, hogy megzsarolják Matthieu Valbuenát, a válogatott középpályását egy videóval, amelyen intim körülmények között látható egy nővel.


Valbuena és Benzema még a beszélgetés előtt


„Azt hiszem, nem vesz bennünket komolyan – panaszkodott Benzema, és elmondta a barátjának, hogy Valbuena sokáig azt hitte, hogy csak egy viccről van szó. – Mondtam neki, ha azt akarja, hogy a felvételt megsemmisítsük, találkoznia kell egy barátommal Lyonban – mondta Benzema. – Megbeszélitek a dolgot, és kész. A szavamat adom, hogy nincs a felvételről másolat. Kérdezte, hogy látszanak-e a videóban a tetoválásai. Mondtam neki, hogy minden látszik, egy hete láttam a felvételt. Pánikba esett, én meg mondtam neki, hogy azt csinál, amit akar, én nem akarok neki ártani, csak figyelmeztettem. Az én részem ezzel véget ért, innentől a barátom veszi át az ügyet. Ő ismeri a srácot, akinél a videó van, én nem.”

Ezután a két zsaroló jót nevetgél, majd Benzema cimborája azt mondja, hogy ők megtették az ajánlatukat, „ha nem áll kötélnek, széttépik azok a piranhák”.

A múlt héten derült ki, hogy a Real Madrid csatára, Karim Benzema állítólag egy szexvideóval zsarolta válogatott csapattársát, Matthieu Valbuenát. Benzemát őrizetbe vette a francia rendőrség, az ügyben eljáró bíró pedig kezdeményezte a vád alá helyezését. A csatár azt mondja, ő csak közvetített az ügyben egy gyerekkori barátja kérésére, és csupán figyelmeztetni akarta Valbuenát.