Bemutatott a kakucsi lány gyilkosa, miközben elvezették a rendőrök

-

A 20 éves kakucsi K. Bálintot pénteken helyezték előzetes letartóztatásba, amiért több késszúrással megölte az ugyancsak kakucsi M. Vivient, akivel az általános iskola óta ismerték egymást.


A férfit harminc napra helyezte előzetesbe a Budapest Környéki Törvényszék.

Március 5-én hajnalban megölte nőismerősét, majd a holttestet elrejtette Dabas külterületén - tájékoztatta a törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.

A két fiatal az utóbbi hetekben több üzenetet váltott egy közösségi oldalon. Március 4-én este a lány a barátaival a fővárosi Népligetben, egy klubban szórakozott. Hajnalban telefonon találkozót beszélt meg K. Bálinttal, aki kocsival ment érte, de egy Kakucshoz közeli erdőben megállt és vadásztőrrel többször megszúrta a lányt. A holttestet az erdőbe húzta, és a kabátjával meg ágakkal letakarta. A kést és az áldozat táskáját a patakba dobta, közölte a Budapesti Törvényszék szóvivője.

A Blikk úgy tudja, hogy a születésnapi buliból hazafelé tartó lányt meg akarta erőszakolni K. Bálint, aki egyébként két éve egy másik nővel élt kapcsolatban. A gyilkos ráadásul később a lány eltűnése miatt közzétett bejegyzéseket is rendszeresen megosztotta a Facebook-oldalán.