Bejutottak a rájátszásba a budapesti női hokisok

Forrás: EWHL

-

Az alapszakasz legtöbb gólját szerzett csapatként menetelhet tovább a KMH Budapest.


Története során másodszor jutott be magyar klubcsapat az osztrák bázisú elit liga, az EWHL Final Four-jába. Mindkétszer a KMH Budapest csapata: a tavalyi negyedik hely után idén története legjobb alapszakasz-eredményét érte el. A 2. helyen jutott a rájátszásba, ahol három oda-vissza mérkőzés vár rá a Bolzano, a Salzburg és a Pozsony csapata ellen.

A Hokiklub Budapest az alapszakaszban 14 mérkőzésből 12-szer győztesen hagyta el a jeget, amiből 3 volt hosszabbítás. Így az alapszakasz végére 33 ponttal a második helyen zártak az olasz EV Bozen Eagels mögött és a szlovák HC SKP Bratislava előtt. Ezzel együtt az alapszakasz legtöbb gólját szerzett (73) csapatként menetelhetnek tovább a rájátszásban.


3 oda-vissza mérkőzés vár rájuk


A 2017. év első két mérkőzését most hétvégén játszotta a budapesti csapat, melyet két rendes játékidőn belüli győzelemmel, 100 százalékosan teljesített. A Hokiklub Budapest szombaton a Neuberg Highlanders csapatát fogadta a Tüskesátorban, vasárnap idegenben játszottak a szlovák HC SKP Bratislava ellen, mindkétszer 4-2 lett a végeredmény.