Bejelentették a jövő évi londoni NFL-mérkőzések részleteit

Fotó: BACKPAGE IMAGES Ltd / JOE TOTH

-

Két meccs lesz a Wembley-ben, egy pedig a Twickenhamben. Visszatér a Jaguars, és fellép a Colts, a Redskins és a Bengals is.


Október 2-án az Amerikai főcsoport déli csoportjának két csapata, a Jacksonville Jaguars és az Indianapolis Colts találkozik egymással a Wembley Stadionban.
Október 23-án pedig az angol rögbiválogatott otthonában, a 80 ezer néző befogadására alkalmas Twickenham Stadionban lép pályára a St. Louis Rams, valamint a Nemzeti főcsoport keleti csoportjának egyik csapata. Hogy melyik, az az idei eredményektől függ.
Zárásképpen, október 30-án ismét a Wembley Stadionban rendeznek NFL-alapszakasz-találkozót: a Cincinnati Bengals és a Washington Redskins találkozik majd egymással.
Az NFL 2007 óta rendez mérkőzéseket Londonban, az eddigi 14 meccsnek kivétel nélkül a Wembley adott otthont. A hipermodern aréna szerződése 2020-ig idényenként két mérkőzésre szól, 2018-tól pedig bekapcsolódik majd a Tottenham Hotspur új otthona is, amely tíz évre, idényeként két összecsapásra szerződött.