Bayer Zsolt szerint a németek komplett hülyék, élükön Merkellel

Fotó: AFP / SAUL LOEB

-

A németekből komplett idiótát csináltak, Angela Merkellel az élen, de egész Európában rengeteg a komplett idióta – értsd: liberális –, aki nem képes felfogni: a menekülteket Amerika szabadítja ránk, de örüljünk: Orbán Viktor vezetésével történelmi kelet-európai szövetség formálódhat, ha csak az ellen ezt meg nem akadályozza. Az ellen? Természetesen Amerika. Bayer Zsolt előadást tartott.


Merre tart Európa? – ezzel a címmel tartott előadást Bayer Zsolt a budapesti Polgárok Házában. Az erős szövegeivel hírnevet szerzett publicistának nem voltak jó hírei a haladási irányt illetően a megjelent, népes közönség számára, de azért ne aggódjon az olvasó: a vége szinte happy end lett, ehhez persze elengedhetetlen, hogy Orbán Viktor kormányozza az országot.

Bayer Zsolt történelmi fejtegetésekkel kezdte, aminek konklúziója az volt, hogy a Föld vészesen túlnépesedhet a következő 40-50 évben, Afrikából emberek milliárdjai indulhatnak meg Európába, miközben a nyugati világban a népesség csökken, kicsúszik a talaj a lábunk alól. Népvándorlás folyik, igaz, ilyen mindig volt.


Majd azt javasolta hallgatóságának, „néhány alapvető kérdést végig kell gondolni”, hogy megérthessük a helyzetet ezzel a mostani népvándorlással kapcsolatban. Mindjárt az első: spontán jönnek-e a menekültek vagy valami van emögött? A menekültek 90 százaléka a Balkánon Szíriából, Irakból, Bangladesből és Afganisztánból jött hozzánk. Bayer szerint három országban ezek közül már amúgy is régóta polgárháború dúl (az afgánok például mást például nem is ismernek, csak a háborút), Bangladesben meg egyébként is szar az élet, így furcsa, hogy „minden iraki, bangladesi, afgán vagy szíriai éppen most gondolja úgy, hogy jönnie kell”.


„Komplett hülye”


„Ez a népvándorlás csinálva van nekünk. Hogy nekünk olyan jó legyen” – mondta Bayer, de arról, hogy kik csinálják, akkor még nem akart állást foglalni, csak annyit mondott: azok, akiknek az az érdeke, hogy megszűnjenek az európai nemzetállamok, és létrejöjjön az Európai Egyesült Államok. Majd azért közelebb vitte hallgatóságát a megfejtéshez: természetesen az USA áll minden közel-keleti háború mögött.

„Szíriában egyik napról a másikra döntött úgy Amerika, hogy szegény Aszad elnök mostantól egy büdös diktátor, nincs demokrácia, Damaszkuszban még nem volt melegfelvonulás, azóta Szíriát módszeresen bombázzák bele a szabadságba” – mondta. Szerinte Szíria volt a Közel-Kelet Svájca (ezt a kifejezést Libanonra használják egyébként), gazdagok voltak, minden rendben volt korábban. Ugyanez volt a helyzet Kadhafi alatt Líbiában is – Líbia meg természetesen „Afrika Svájca” volt. „Korábban volt munka, pénz, fizetés, élelmiszer”, most „helyette szabadság van”.


„Demens, alkoholista barom”


Bayer szerint természetesen az Iszlám Államot is az Egyesült Államok fegyverezte fel, és ma is tőlük veszik a kőolajat, dollármilliárdokat juttatva nekik. Az Iszlám Állam nem több, mint három elmebeteg lótolvaj a sivatagban, ehhez képest „három éve hülyén nézzük őket, és nem történik semmi, pedig három nap alatt az összes rohadt állatot ki lehetne irtani” – ajánlott „megoldást” Bayer. „Oda kell menni, és amelyik mozog, azt fejbe kell lőni” – de erre eddig csak Putyin durálta magát neki. (Nagy taps.) „Ma szívvel lélekkel drukkolok az oroszoknak, és pont azt gondolom most az Egyesült Államokról, mint 25 éve az oroszokról" – csapta le a poént.

Bayer szerint ugyanakkor vannak erők, amelyeknek az Iszlám Állam fennmaradása az érdeke, mert akkor marad a háború, a migráns válság, és ha nincs nagykoalíció az USA, az EU és Oroszország részvételével, addig nem lesz megoldva a helyzet, és addig Európát például olyan baromságokra is rá lehet venni, mint az Oroszország elleni szankciók.


„Ördögien gonosz”


Ezek után Bayer ismét visszább vett a tempóból, és felhívta hallgatósága figyelmét, hogy a terror nem csak a nyugati világot érinti, hanem a többi kontinenset is. Óriási a baj, mégis képtelenek vagyunk felfogni az igazságot. A párizsi események szerinte világossá tették, hogy a migráció,és a terrorizmus korrelációban áll egymással, ehhez képest „Európa idiótái még mindig nem fogják fel ezt a tényt”.

Bayer szerint 2001. szeptember 11-én a személyes szabadságunkat érintő egészen elképesztő törvényeket hoztak Amerikában és Európában, a biztonságunk megőrzésére hivatkozva, például a repülési szabályok megszigorításával. Szerinte az európai reptereken minden fehér embert potenciális terroristának néznek, miközben idén egy millió ember jön Európába, úgy, hogy „senkitől nem kérdeztek semmit”. Ehhez képest „ez a demens, alkoholista barom” (vagyis Jean-Claude Juncker, az Euópai Bizottság elnöke) kijelenti, hogy semmi ok az európai bevándorláspolitika felülvizsgálatára, a párizsi tragédia után sem.

Egy újabb ugrással a publicista arról kezdett beszélni, a liberalizmus alapvetően nem volt hülyeség, csak mi kúrtuk el, „Cromwell például annak idején nem a melegfelvonulásra gondolt, amikor Angliát liberális állammá akarta formálni”.


„Nagyon, nagyon jó fej!”


A liberalizmus miatt mára Európa legalapvetőbb ösztöneit vesztette el: az ön-, és a fajfenntartásét. De azért mégis van egy kis remény, ma egy átlag francia vagy német (akikből komplett kretént gyártottak a világháború után a győztes nyugati hatalmak) azt szeretné, ha soha többet senki nem jönne ide. Ráadásul a mostani népvándorlás kívánságműsor, „Ali, aki idejött, arra számított, hogy kétszintes házat kap Németországban, havi ötezer eurós költőpénzzel, majd amikor nem kapta meg, továbbment Svédországba, akikből még nagyobb komplett hülyét csináltak, mint a németekből”, majd amikor ott sem kapta meg, amit akart, ott is elégedetlenkedett.

Pedig a migrációval exponenciálisan nő a terrorfenyegetettség, hiába mondják a liberálisok, hogy a kilenc párizsi terroristából csak egy volt, aki menekültként jött. Hiszen, ha ebből indulunk ki: most egymillió ember jött, mi van, ha ezek között minden tizedik terrorista? És ha ezek közül mindegyik megöl majd embereket? Bayer szerint ez mindenki számára evidens, emiatt a bevándorláspárti Merkel vagy elhülyült az elmúlt fél évben (pedig előtte tíz évig bírta, amit csinált), vagy, és ez a valószínűbb Bayer szerint, valakik zsarolják őt. Pedig ma már a németek, franciák és más nyugati országok állampolgárai is azt mondják, hogy „ó bárcsak nekünk is lenne egy Orbán Viktorunk” – a publicista szavait a közönség tapssal jutalmazta.

Ezért abban kell bízni, hogy előbb-utóbb mindenhol az történik majd, mint Magyarországon, ahol szeptember, a határzár óta nincsenek menekültek. És a végére jöttek a jó hírek: a visegrádi négyek sem voltak régóta ilyen egységesek, mint most a menekültkérdésben, így, ha különböző titkosszolgálatok nem verik szét, történelmi kiegyezés jöhet előbb a szlovákokkal, majd más országokkal, a szerbekkel például. Ha ez összejön, a V4-ekhez csatlakozhatnak a balti államok, majd a Balkán is, és ez egy olyan szövetség lehet, amely szembeszállhat majd a nyugat-európai, amerikai diktátumokkal és remek kapcsolatokat építhet ki Oroszországgal. De az amerikai titkosszolgálat persze nagyon dolgozik a „Történelmi Szövetség” megfúrásán, például azzal, hogy a lengyeleket leválassza. De jelenleg a helyzet jó, ezért hálát kell adnunk a Jóistennek, hogy ebben a helyzetben Magyarországon az Orbán-kormány van hatalmon. Vastaps, pogi, rozé.