Bankrablás volt a Blaha Lujza téri OTP Bankban

-

Információnk szerint 100-200 ezer forintot tulajdonított el a rabló.


Bankrablás volt a Blaha Lujza téri OTP Bank-fiókban. Ezt megerősítette az OTP Bank médiakommunikációs vezetője, Gáspár Bence is lapunknak, további információt azonban a nyomozás érdekeire való tekintettel nem akart elárulni.


Úgy tudjuk, az este hat órai zárás előtt pár perccel történt a rablás, az elkövetőnél fegyver vagy ahhoz hasonlító tárgy volt, és mintegy 100-200 ezer forintot sikerült megszereznie. Információink szerint személyi sérülés nem történt, az elkövetőről pedig videós felvételei vannak a banknak.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg értesüléseinket, de a helyszínen tartózkodó munkatársunk szerint éppen helyszínelnek a bankban, a bankfiókot rendőrségi szalaggal vették körül.

Amint újabb információkat szerzünk, azzal frissítjük cikkünket.


Frissítés:

Noha a rendőrség nem részletezi az eset körülményeit, körözést adott ki a bankrabló ellen. Eszerint a férfi 25-35 év közötti, 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke-fehér csíkos mintás kötött sapkát, fekete keretű szemüveget, krémszínű dzsekit, kék színű farmert, sötét színű félcipőt és fekete színű oldaltáskát viselt. Kezében egy fehér műanyag zacskót tartott.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 443-5000/31-613-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.