Baleset miatt lezárták a 76-os főutat, öten súlyosan megsérültek

-

Öten súlyosan megsérültek csütörtök reggel két személyautó ütközésekor a 76-os főúton, Nagykapornak és Kisbucsa között. Az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. Kora reggel pedig árokba hajtott egy autós Békésben, egy gyerek sérült meg.


A zalai sérültekért mentőhelikopter megy a helyszínre, ahol zalaegerszegi hivatásos tűzoltók segítenek a sérültek ellátásában. A mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idején ezen a szakaszon nem lehet közlekedni.

Kora reggel árokba hajtott egy autós a Békés és Békéscsaba-Gerla közötti összekötő úton. A balesetben az elsődleges információk szerint egy gyermek sérült meg – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Vargáné Szombati Andrea elmondta: az autóban ketten ültek, a sofőr ismeretlen okból tért le az útról. A rendőrség a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárta, kerülni Békéscsaba felé lehet.A sérültekért mentőhelikopter megy a helyszínre, ahol zalaegerszegi hivatásos tűzoltók segítenek a sérültek ellátásában.