Baleset miatt óriási dugó van az M7-esen - lezárták a pályát

-

Egy kamion és egy terepjáró ütközött össze a 73-as kilométernél. Egy ideig mindkét irányban egy sávon lehetett haladni, mostanra viszont a főváros felé vezető oldalon beállt a pálya, az érintett szakaszt le is zárták a 73-as kilométernél. A balesetben ketten sérültek meg,


A kamion a szalagkorlátot átszakítva ütközött össze a terepjáróval, eddig ismeretlen körülmények között. A rendőrség csak annyit közölt, a balesetben ketten megsérültek. A katasztrófavédelem honlapjáról kiderült, a terepjáróban utazók sérültek meg súlyosan, őket mentőhelikopter vitte kórházba. Előtte a tűzoltóknak kellett őket kiszabadítaniuk feszítővágóval.

A kamion a Balaton felé tartott, mikor átment a szembe sávba. A baleset Kőszárhegy térségében történt, a Budapest felé vezető oldalon.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt mindkét irányban csak egy sávon lehet menni. Az Útinform legfrissebb közlése szerint Budapest felé több kilométeres a torlódás, az autók állnak. Aki teheti, legkésőbb a 80-as kilométernél hajtson le az autópályáról.

Kőszárhegy térségénél a Budapest felé vezető oldalt lezárták, Balaton felé továbbra is csak egy sávban haladhat a forgalom.


Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 21-es km-nél a külső sávon műszaki hiba miatt megállt egy pótkocsis teherautó. A korábbi torlódás, ami korábban az M0-s csomópont előtt volt tapasztalható, most az M1-re koncentrálódott, körülbelül a 30-as km-nél van a kocsisor vége. Az M0-s csomópont előtt 3-4 km-es az araszoló kocsisor - írja az Útinform.

Az M3-as autópályán Gödöllő térségében a 29-31 km között a daruzási munkálatok miatt lassú haladásra, torlódásra kell számítani mindkét oldalon.

Az M7-es autópályán a főváros felé vezető oldalán terelés kiépítésén dolgoznak. A 15-14 km között a külső sávot lezárták, lassabb haladásra kell számítani.