Bajnai gittet rágott és konspirált Koppenhágában

-

A Magyar Nemzet a Bilderberg-találkozó részleteiről kérdezte az Együtt-PM vezetőjét. Bajnai a beszélgetést a Tumblr-en is megosztotta.


Bajnai Tumblr-bejegyzése:

A Magyar Nemzet ma ismét a Bilderbergről kérdezett. Az alábbiakat válaszoltam nekik. Magyar Nemzet: A konferencián kiderült, hogy Magyarországról miért Bajnai Gordont hívták meg? Én: Igen, minden bizonnyal a Magyar Nemzetben az elmúlt 12 hónapban legtöbbször említett politikusként figyeltek fel rám. MN: Bajnai Gordon tartott előadást a találkozón? Én: Nem, csak rágtam a gittet és összeszűrtem a levet. MN: Bajnai Gordon a találkozón kapott-e bármilyen politikai, gazdasági kérdésekkel kapcsolatos, iránymutatást, felkérést, esetleg feladatot? Én: Igen, hogy próbáljam Simicska Lajost megnyerni a Bilderberg szponzorai közé. A tavalyi osztalékból bőven telik rá.
A koppenhágai találkozóról Bajnai amúgy a Hír24-nek azt nyilatkozta, hogy Magyarország lényegében nem került szóba a fórumon, ahol a világot meghatározó fontos folyamatokról beszélgettek. Azt továbbra sem árulta el, Magyarországról miért pont őt hívták meg a zártkörű elitklubba. A konferenciáról és az ott tárgyalt témákról bővebben itt írtunk.