Babos indulhat a Bajnokok Tornáján

Fotó: MTI/EPA / Ian Langsdon

-

A keddi rajt előtt Carla Suarez-Navarro visszalépett.


„Már az is elképesztő érzés volt, hogy itt lehetek a WTA Elite Trophyn! Az pedig már egyszerűen hihetetlen számomra, hogy még játszhatok is! Nagy bónuszként fogom fel, hiszen az év jelentős részében ez a verseny nem szerepelt a terveim között. Inkább a szezon vége felé kezdtem el reménykedni abban, hogy esetleg mégis szerepelhetek itt” – idézte honlapja a 23 éves magyar játékost.


Suarez-Navarro csuklósérülés miatt lépett vissza


Ez az év utolsó versenye: szeretném élvezni a játékot és valóban nagy mosollyal befejezni pályafutásom eddigi legjobb szezonját! Természetesen szeretnék köszönetet mondani Carlának, szerintem ez egy igazi bajnoki magatartás, amit mutatott. Tudta, hogy nem tudná végigjátszani az első meccsét sem, ezért átadta nekem a lehetőséget. Minden tiszteletem az övé, gyors felépülést kívánok neki a csuklósérülésből nyilatkozta Babos.


A Bajnokok Tornáján négy háromfős csoportban zajlanak a küzdelmek, az első helyezettek jutnak az elődöntőbe. Babos szerdán közép-európai idő szerint reggel 8 órától a magyar származású, svájci színekben szereplő Bacsinszky Tímeával találkozik. Ennek a csoportnak a harmadik tagja a kínai Csang Suaj.