Az X-Mennek most Istent kell lenyomnia

Forrás: 20th Century Fox

-

Itt az első előzetes az X-Men: Apokalipszishez, amelyben Xavier professzornak, Magnetónak és a többieknek egy minden eddiginél erősebb mutánssal kell szembenézniük, aki lehet, hogy maga Isten. A végén James McAvoy kopasz lesz!


Az előző rész, Az eljövendő múlt napjai után megint Bryan Singer rendezi a következő X-Men filmet. Ebben visszatérnek az újraindított sorozat főszereplői, James McAvoy, Michael Fassbender és Jennifer Lawrence, de felbukkannak régi-új mutánsok is, mármint azok, akik a korábbi trilógiában szerepeltek, de most más színészek játsszák őket. Jean Grey-t például a Trónok harca Sansájaként ismert Sophie Turner, Árnyékot Kodi Smit-McPhee (Az út), Küklopszot pedig Tye Sheridan (Az élet fája) alakítja. A főgonoszt, Apokalipszist Oscar Isaac játssza.


Az előzetes úgy kezdődik, hogy Jean Grey a világvégét vizionálja. Később kiderül, nem is alaptalanul, mert Apokalipszis, akit a történelem során többször is istenként tiszteltek, most előjön, és szörnyű pusztítást végez. Hacsak az X-Men tagjai, Mystique-kel és Magnetóval karöltve, meg nem állítják őt.

A X-Men: Apokalipszist jövő májusban mutatják be Amerikában.