Az utcán késelték halálra Morgan Freeman mostohaunokáját

Fotó: Getty Images / Kevin Winter

-

Több késszúrással megölték Morgan Freeman filmsztár mostohaunokáját vasárnap New Yorkban. Freeman és E'Dena Hines gyakran mutatkoztak együtt előkelő eseményeken.


A 33 éves E'Dena Hinest, a filmsztár mostohaunokáját helyi idő szerint hajnali 3 órakor találták meg a lakása közelében egy New York-i utcán, a rendőrség tájékoztatása szerint több késszúrással sebesítették meg. A nőt a Harlem Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.


A helyszínen egy 30 éves férfit vettek őrizetbe, akinek az elmeállapotát egy közeli kórházban vizsgálják. A The Daily Mail értesülése szerint a férfi, Lamar Davenport rapper Hines barátja volt, aki kokainos állapotban támadt rá, és szemtanúk szerint azt kiabálta, hogy „Kifelé, ördögök, Jézus Krisztus nevében kiűzlek benneteket!”„A világ már sohasem fogja megismerni művészi tehetségét és hogy mit tudott volna adni. Barátai és családja szerencsések voltak, mert tudták, micsoda személyiség volt ő” – fogalmazott közleményében Freeman, aki gyakran mutatkozott a vörös szőnyegen mostohaunokájával.

E'Dena Hines Freeman első feleségének, Jeanette Adair Bradshaw-nak az unokája volt. Freeman és Bradshow házassága 1967-től 1979-ig tartott. A fiatal nő honlapja szerint Hines színésznő és író volt. A New York Egyetemen tanult színjátszást, majd Memphisben hátrányos helyzetű fiatalokat tanított. Később visszaköltözött New Yorkba.