Az ultrákkal együtt parádézott a Fradi női kézicsapata

Fotó: Facebook/Ferenczvárosi C-közép

-

A Ferencváros az idegenbeli győzelem után hazai pályán is megverte, ezúttal 32-28-ra a német bajnok és listavezető Thüringert a női kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjának negyedik fordulójában.


A Fradin nem látszódott, hogy a hét közben a magyar bajnoki rangadón egy nagy iramú meccsen legyőzte egy góllal a Győri Audi ETO csapatát, és elsősorban fantasztikus első félidei játékának köszönhetően győzött, ezzel nagy lépést tett a csoportelsőség felé.

Amennyiben a horvát Podravka Koprivnica vasárnap nem győz Orléans-ban a francia Fleury Loiret ellen, az FTC az utolsó két forduló eredményétől függetlenül bejut a 12-es középdöntőbe. A magyar együttes jövő vasárnap Kaproncán, a sereghajtó Podravka otthonában lép pályára.


Az állás:

1. FTC-Rail Cargo Hungaria 7 pont/4 mérkőzés
2. Fleury Loiret 3/3 (75-75)
3. Thüringer HC 3/4 (109-110)
4. Podravka Koprivnica 1/3


A vénaszkenner miatt a focimeccseket bojkottáló ultrák már napokkal a meccs előtt elkezdték szervezni, hogy együtt buzdítsák a csapatot, és a Syma-csarnokban rendezett találkozón valóban remek hangulatot teremtettek:


Posted by FradiMob on Saturday, 7 November 2015

A meccs egyik legjobbja, a négy gólig jutó Szucsánszki Zita is kiemelte a szurkolókat: „Ezt a közönséget ki kellett szolgálni. Úgy gondolom, hogy a Syma-csarnokban ilyen hangulatot a világon csak ez a szurkolótábor képes teremteni.”