Az UEFA és a Real elnöke is megemlékezett Puskás Ferenc özvegyéről

-

A Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), továbbá a Real Madrid elnöke is levélben nyilvánította ki részvétét Puskás Ferencné halála miatt.


A Puskás Ferenc emlékét ápoló intézet és alapítvány igazgatójának, Szöllősi Györgynek címzett levélben Michel Platini UEFA-elnök egyebek mellett arra kéri a vezetőt, hogy továbbítsa részvétét a volt futballcsillag családjának. A FIFA elnöke, Sepp Blatter pedig egyenesen minden idők legnagyobb gólvágójának nevezi Puskás Ferencet, és megtiszteltetésnek tartja, hogy a FIFA Aranylabda-gáláin többször is személyesen találkozhatott Erzsébet asszonnyal. Mindketten kiemelik, hogy rendkívüli, különleges asszonyt gyászol a futballvilág „Elizabeth”, a keddről szerdára virradó éjszaka elhunyt Puskás Ferencné személyében.


Puskás egykori csapatának, a Real Madridnak az első embere, Florentino Pérez a világtörténelem legsikeresebb klubjának elnökeként szomorúságának ad hangot, mert – amint írja: – „ugyanúgy, ahogy a férje, Puskás Ferenc – akinek olyan sokkal adósai vagyunk –, Erzsébet is mindig kimutatta szeretetét a Real Madrid iránt.”