Az Uber hajóval szállítja a bulizókat a Balaton Soundra

Fotó: MTI/MTVA / Mohai Balázs / MTI/MTVA / Mohai Balázs

-

Hajótranszfert indít az Uber a vitorlással érkezőknek a Balaton Sound alatt – írta a hvg.hu.


A laphoz egy olyan e-mail érkezett, melyet az Uber regisztrált felhasználóinak küldött, és amiben az áll, a Balaton Sound alatt fejenként kétezer forintért hajótranszfer-szolgáltatást indít a cég a vitorlással érkezőknek.


Az UberBoat elnevezésű szolgáltatást úgy lehet majd igénybe venni, hogy az alkalmazáson belül megadják aktuális helyzetüket és hogy mennyien vannak, valamint kiválasztják az UberBoat ikont. A visszaút a Harcsa utcai kikötőtől lesz majd lehetséges.

A hvg.hu szerint az üzenetben az Uber eléggé rejtélyesen hozzátette, hogy érdemes keresni őket a fesztivál területén is, mert gondoltak azokra is, akik nem hajóval érkeznek.

A kisbetűs részből pedig az is kiderül, nem az Uber a hajózási szolgáltató, minden hajózással kapcsolatos tevékenység főszervezője a Terminal 98' Kft.

Nem ez az első , hogy az Uber vízi szolgáltatást indít: tavaly nyáron Bostonban kínált sétahajózásokat (igaz, ez ezen a nyáron nem folytatódott), nemrég pedig Isztambulban, a Boszporusz két partja között indított be egy állandó kompjáratot.