Az őrülten jó pasi Tarzan visszatér a dzsungelbe

Forrás: Imbd

-

Fordított Tarzan-történetet visz vászonra David Yates, az utolsó négy Harry Potter-film rendezője. Ezúttal a viktoriánus Angliából indulunk, ahonnan a kifinomult úriember visszatér a kongói esőerdő mélyére, és az ösztönös, leginkább pedig félmeztelen Tarzanná alakul. Yates remek szereplőgárdát hozott össze.


Kijött az első filmelőzetese a Tarzan legendája c. filmnek (The Legend of Tarzan), amelyben a dzsungel királyaként Alexander Skarsgårdot (Melankólia, Csatahajó, True Blood) láthatjuk viszont. A filmet David Yates (az utolsó négy Harry Potter-film és a Harry Potter-spinoff, a jövőre érkező Legendás állatok és megfigyelésük rendezője) jegyzi, és annyit már biztosan tudunk, hogy a 2016 júliusában debütáló mozi merőben el fog térni az eddigi Tarzan-feldolgozásoktól.


Ezúttal például az egész történet a viktoriánus Angliában kezdődik, ahol John Clayton egy kifinomult, gazdag úriemberként él, okos és – a rendező szerint nagyon is huszonegyedik századi – feleségével, Jane-nel. Őt Margot Robbie (A Wall Street farkasa) alakítja. Egy napon aztán Claytonnak vissza kell térnie az afrikai dzsungelbe, mert a kormány kereskedelmi küldöttként szán neki fontos szerepet.

Valójában azonban csak tőrbe akarják őt csalni, de senki nem számol azzal, hogy milyen az, amikor az úriemberből kiszabadul a dzsungelben és annak szabályai szerint nevelkedett ösztönlény, Tarzan.

A filmben a belga főgonoszt Christoph Waltz alakítja, a háborús veteránt és minisztert, pedig Samuel L. Jackson.