Az orosz Facebook sem tűri a monokinis minisztert

Fotó: / / /

A Vkontaktye üzemeltetői letiltották Irina Filatova, a félmeztelenül fényképezkedő leendő miniszter profilját.


Irina Filatovát kívánja az Ukrajnától való elszakadását bejelentő luhanszki köztársaság kinevezni kulturális miniszternek. Mint azt szombaton megírtuk, Irina Filatova az átlagos állami vezetőknél jóval kevésbé mereven áll a dolgokhoz – VKontaktye-oldalán például topless fotók garmadája sorakozott róla, amíg a közösségi oldal le nem tiltotta a profilját. A profil helyett most ez az üzenet látható: Filatova megsértette a felhasználás szabályait Filatova megsértette a felhasználás szabályait
A Kyiv Post szerint a képek (amelyek egy részén mono- és bikiniben pózol, más részein meg alkohollal és cigarettával a kezében flörtöl a kamerával) tovább erősíthetik a bizalmatlanságot a függetlenségi mozgalmakkal szemben, melyeknek már így is meg kell küzdeniük azzal, hogy sokaknak negatív percepcióik vannak vezetőikkel szemben.
Pedig az biztos, hogy a fegyveres-maszkos szakadároknál sokkal kevésbé hat elidegenítően Filatova, akinek ugyanakkor kultúrpolitikai elképzeléseiről még nem sokat lehet tudni.

- - filatova4 filatova3 filatova2