Az MTVA szerint Kulka nincs tiltólistán, mert ismétlik a Szomszédokat

Fotó: MTI/MTVA / Szigetváry Zsolt / MTI/MTVA / Szigetváry Zsolt

-


Egy Kulka Jánossal készült interjúra reagált vasárnapi közleményében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Az interjút közlő portált nem nevezik meg, de valószínűleg a wmn.hu nevű honlapra gondolnak. Itt jelent meg az a videó, amelyben D.Tóth Kriszta beszélget a színésszel.

Kulka keményen kritizálta a közmédiát, többek között azt mondta: “Csodálatos látni, hogy a Magyar Televízió, most MTVA egyáltalán nem változik. Ugyanaz a csökött, kommunista, szívtelen, ostoba, a lojalitást minden módon felülíró, nem nyitott, nem ambiciózus”. A színész szerint tiltólistán van az MTVA-nál.

“A közmédiánál nem létezik semmilyen 'tiltólista', így azon Kulka János (és más) sem szerepelhet” - írta az MTVA. Ezt azzal magyarázták, hogy “a művész folyamatosan látható az M3 retró csatornán a Szomszédok című sorozatban, a nézők találkozhattak vele 2015. március 15-én az ellenzéki pártok rendezvényéről szóló tudósításban”.

Felsorolták, még milyen műsorokban volt látható a színész. Tavaly júliusban a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának vendége volt, december 29-én pedig az Így készült a Félvilág című film miatt szólalt meg, melynek premierje december 30-án a Duna TV-n volt.