Az MSZP-s parlamenti ételosztás után a CÖF is kifőzött valamit

Forrás: MTI/MTVA / Beliczay László

-A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és alapítványa, a CÖKA a menzareformot kritizáló hétfői szocialista akciót (lásd az alábbi videót is) úgy értékeli, hogy „az MSZP-s képviselő családanyaként, az óvodások menzáját kritizálva saját főztjével etette beszélgetőpartnerét, és igyekezett »megetetni« a nézőket is”. A CÖF felháborítónak tartja az MSZP-s „agitációt” a kormány közétkeztetési intézkedési ellen, és közölte, „szívesen tart az MSZP-s képviselő asszonynak főző tanfolyamot, sőt mellette, ha szükséges, az igaz politizálásról is tanórákat.”


„A rántás sűrűségét meghatározza a felhasznált víz mennyisége, valamint a liszt sikértartalma. A borsófőzelék példához visszatérve nem mindegy, hogy a főzelék velőborsóból vagy cukorborsóból készült.


Szakmai fogásként ajánljuk a tojásleveshez az ízfokozás érdekében a köménymag forró olajban történő kipattogtatását

– szól a CÖF előzetes receptje. Amelyet – mint ígéri – részletesen is megismertet majd a szülői munkaközösségekkel és a szolgáltatókkal. A szülőkkel azért, hogy önkéntesen ellenőrizhessék, mit kapnak enni gyerekeik, a szolgáltatóknak (melyek szaktudását mintha kétségbe vonnák) pedig elmondanák, hogy „az ételek elkészítéséhez ugyanis nemcsak jó minőségű alapanyagok szükségesek, hanem szaktudás, szív és szeretet is”.