Az MSZP büntetőfeljelentést tesz a lejárató kampány miatt

Forrás: MSZP

-


Az MSZP elnökhelyettese szerint Pad Ferenc baloldali jelöltet névtelen kiadványban támadják, ami mögött Gőgös Zoltán szerint „minden jel szerint a Fidesz áll”. Az MSZP ismeretlen tettes ellen tett feljelentést rágalmazás és becsületsértés miatt.

Gőgös egy szórólapra hivatkozott, de azt nem mutatta meg az újságíróknak. Annyit árult el, hogy minden, ami azon rajta van, elhangzott a Fidesz szombati sajtótájékoztatóján.


Szűcs Lajos fideszes országgyűlési képviselő szombaton ekézte az előző szocialista kormányok munkáját, a többi között növekvő munkanélküliségről és államadósságról, nyugdíjak elvételéről és megszorításokról beszélt. Valamint arról, hogy Pad Ferenc haszonélvezője és kihasználója volt a szocialista kormányok nyújtotta lehetőségeknek. „A baloldali jelölt szakszervezeti vezető volt, önkormányzati képviselő, az önkormányzati távhőcég felügyelő bizottságának tagja és a Mal Zrt.-ben is dolgozik - sorolta. Kitért arra, hogy 2010 októberében, amikor bekövetkezett a vörösiszap-katasztrófa, Pad Ferenc a Mal Zrt. dolgozója és a cég vezetőségének tagja volt. Sem akkor, sem azóta nem lehetett egyetlen egyszer sem arról hallani, mit tett annak érdekében, hogy a katasztrófát elkerüljék” - mondta szombaton Szűcs Lajos.


Gőgös Zoltán szocialista politikus azt követelte, hagyják abba jelöltjük lejáratását.