Az eddigi leggyérebb mutatvány a Pintér-csapattól

-

A Pintér Attila által újjászervezett magyar válogatott először játszott a fővárosban, a két vidéki helyszínen (Győr, Debrecen) telt ház, itt kongó lelátó, legfeljebb ötezer ember fogadta. A szurkolók megérezhettek valamit, mert a finnek elleni csúnya vereség (1–2) és a dánok elleni szerencsés döntetlenhez (2–2) képest messze a leggyengébb játékot mutatta az NB I-esekre és újabb újoncokra (Heffler és Rózsa a kezdőben, Vécsei csereként) épülő csapat. Dzsudzsák levágodó lövésén kívül helyzet és említésre méltó esemény nem volt az első félidőben. Leszámítva a játékvezető tevékenységét, aki pár pimasz tévedéssel és egy meg nem adott büntetővel bőszítette Dzsudzsákékat. Itt voltak a legsűrűbben a szurkolók Itt voltak a legsűrűbben a szurkolók A fordulás után az jött, amit addig nem hittünk, tovább laposodott a meccs: semmilyen játékot nem lehetett felfedezni  a pályán Pintér Attila lendületes hétfői sajtótájékoztatója ellenére, az albánok pedig tökéletes partnerek voltak ehhez a semmittevéshez. Erre a félidőre is jutott egyetlen helyzet, Varga József csúsztatott mellé közelről, a lelátón pedig megtörtént, ami az első két Pintér-meccsen még nem, a közönség kemény rigmusokkal tette helyre a csapatot és a kapitányát. A teljes csődtől mégis megmenekült a második félidőben alaposan szétcserélt válogatott, a 82. percben Priskin fellökése után a sértett belőtte a megítélt büntetőt (1-0). Egy ritka akciójelenet Egy ritka akciójelenet Az új kapitány mérlege ezzel 44 százalékosra javult, de az utolsó felkészülési meccs előtt mintha távolodtunk volna (eddig se éreztük közelinek) attól a csapattól, ami az őszi Eb-selejtezőkön elég lehet az eredményes szerepléshez.


Magyarország-Albánia 1-0 (0-0)

Budapest, Puskás Ferenc Stadion Vezette: McLaughlin (Gavin, Dynan – írek) MAGYARORSZÁG: Rózsa – Heffler T., Lipták, Lang (Bosnjak, 67.), Korhut – Varga J., Pátkai (Vécsei, 54.) – Dzsudzsák (Lovrencsics, 73.), Rudolf (Priskin, 69.), Stieber (Varga R., 64.) – Futács (Kalmár, a szünetben). Szövetségi kapitány: Pintér Attila. ALBÁNIA: Berisha – Hysaj, Mavraj, Curri (Kace, 65.), Lenjani – Lila (Vila, 80.), Cana, Agolli – Rama (Vajushi, 70.), Cikalleshi, Gashi (Kapllani, 66.). Szövetségi kapitány: Giovanni de Biasi. Sárga lap: Lang (28.), Varga (43.), Kalmár (83.) Gólszerző: Priskin (82.)


Nézegesse a Puskás üres lelátóit!

foci, magyarország-albánia, barátságos mérkőzésfoci, magyarország-albánia, barátságos mérkőzés foci, magyarország-albánia, barátságos mérkőzés magyarország - albánia, foci, válogatott mérkőzés foci, magyarország-albánia, barátságos mérkőzés foci, magyarország-albánia, barátságos mérkőzés magyarország - albánia, foci, válogatott mérkőzés magyarország - albánia, foci, válogatott mérkőzés, dzsudzsák magyarország - albánia, foci, válogatott mérkőzés, pintér magyarország - albánia, foci, válogatott mérkőzés magyarország - albánia, foci, válogatott mérkőzés magyarország - albánia, foci, válogatott mérkőzés magyarország - albánia, foci, válogatott mérkőzés, pintér magyarország - albánia, foci, válogatott mérkőzés

A magyar fociválogatott semmitmondó mérkőzésen, kevés néző előtt, egy hajrában kiharcolt büntetővel, az őszi selejtezőkre nem sok jót ígérő játékkal verte meg Albániát a Puskás Ferenc Stadionban.