Az argentin játékvezető jó nagy káoszt okozott egy bajnokin

-

Először befújt egy büntetőt és kiállított egy védőt a bíró, majd visszavonta az egészet, mert egy partjelzője újranézte az esetet egy operatőr monitorján.


Germán Delfino először kezezés miatt egy sárgát adott a Vélez Sarsfield–Arsenal argentin bajnoki mérkőzésen a vendégcsapat játékosának, Daniel Valenciának. Ez már a második sárgája volt a hátvédnek, így a piros lapot is megkapta, és a bíró büntetőt ítélt a Vélez Sarsfield javára.


A partjelzője azonban újranézte az esetet egy mellette dolgozó operatőr monitorján, és szólt a játékvezetőnek, hogy nem így történt az eset, nem jól látta a bíró: nem a hátvéd, hanem egy csatár, Mariano Pavone kezezett.

Delfino ezért megváltoztatta a döntéseit, Valenciát visszahívta a pályára, a büntetőt pedig eltörölte.A megváltozott döntés miatt kitört a zűrzavar a pályán; edzők, játékosok, rendőrök és újságírók is a pályára mentek.


A meccs után a játékvezető elnézést kért a kaotikus játékvezetésért, és elismerte, hogy hibázott. Az esetet most vizsgálják, de előfordulhat, hogy emiatt nem fújhat Germán Delfino a júniusi Copa Americá mérkőzésein.

A mérkőzést végül lejátszották, a Vélez Sarsfield így is nyert 2-1-re.

(via nso.hu)