Az Apple Watchért nem lesz sorbanállás

Forrás: Apple

-

Furcsán is venné ki magát, ha egy luxuseszközre sátorral-hálózsákkal várnának a rajongók.


Csak előre lefoglalt időpontban lehet átvenni az Apple okosóráit. Ez egyaránt igaz a 349 dolláros alapmodellre és a tízezer dolláros aranyból készült példányra. Az Apple Watch miatt nem fognak tömegjelenetek kialakulni.

Az órát április 10-étől lehet előrendelni a cég internetes boltjában. Ettől a naptól méretet venni is be lehet menni az Apple-szalonokba, hogy biztosan megfelelő szíjjal rendeljék meg az órát a vásárlók. Az első Watchokat viszont csak április 24-én fogják kiadni.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyi órát fognak lefoglalni – az érdeklődés elég nagy –, így lehet, hogy pórul járnak azok, akik helyben gondolják meg magukat, és más színben vagy más szíjjal vennék meg a Watchot.


Aki nem biztos abban, hogy szüksége van egy Apple okosórára, egy másik listára iratkozhat fel. A CNet bukkant rá, hogy a Lumoid kölcsönzős oldalon már sorban állás van azok között, akik először egy-egy hétnapos próbaútra vinnék el az órát, és csak utána döntenének a vásárlásról. A bizonytalanság ára 45 dollár.